Μακιγιάζ


Η τέχνη του μακιγιάζ και η επιτυχία των χρωμάτων για τη make up artist Έλενα Γιωτοπούλου, παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης τις οποίες και εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας σε υψηλό βαθμό εξειδίκευσης.

Η make up artist Έλενα Γιωτοπούλου βρίσκεται στο χώρο της αισθητικής από το 1993 και έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει και να μεταμορφώνει κάθε γυναίκα με το επαγγελματικό της μακιγιάζ.

Εξειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ καθώς και στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ για φωτογραφίσεις και περιοδικά, μια πρόβα νυφικού ή ένα οποιαδήποτε μακιγιάζ της επιλογής σας, χρησιμοποιώντας κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα.

Γοητεύστε, ανανεωθείτε, αλλάξτε look και κάντε στον εαυτό σας ένα συναρπαστικό δώρο.

Αφεθείτε στα χέρια της επαγγελματίας make up astist Έλενας Γιωτοπούλου, που έχει συνεργαστεί με πολλά γνωστά μοντέλα και ηθοποιούς σε τηλεόραση και μεγάλα κέντρα αισθητικής.

Αναλαμβάνει νυφικό/επαγγελματικό μακιγιάζ, σχηματισμό και tattoo φρυδιών, για κάθε προσωπική ή επαγγελματική σας υποχρέωση.

Η ομορφιά είναι το ζητούμενο παντού, τη διεκδικούν όλοι και όλοι μπορούν να την αποκτήσουν.

Δεν είναι μόνο η φροντίδα της προσωπικής σας εμφάνισης, είναι μια βαθύτερη διαδικασία. Αν δεν νιώσεις όμορφα μέσα σου, αν δεν ποθήσεις την αρμονία του κόσμου σου, τότε η ομορφιά και η αρμονία των γραμμών του κορμιού σου δεν θα είναι ολοκληρωμένη.

Η Έλενα αγαπάει αυτό που κάνει για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά…

Επισκευτείτε το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος ELENA GIOTOPOULOU και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια της!

parallax background

Bridal, Βραδινό, Πρωινό, Θεατρικό

Μακιγιάζ για κάθε ιδιαίτερη περίσταση

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού