Νυφικό Μακιγιάζ
4 Νοεμβρίου, 2019
Προβολή Όλων

Τι χρώμα μάτια έχεις; Δες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει!

Τι χρώμα μάτια έχεις; Δες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει!

Κατά καιρούς όλες έχουμε πειραματιστεί με διάφορες σκιές και αποχρώσεις για να πετύχουμε ένα κομψό look στο μακιγιάζ μας.

Κάποιες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. Το χρώμα των ματιών μας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποια σκιά θα χρησιμοποιήσουμε, μιας και όπως λένε όλοι τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας και πρέπει να είναι πάντα όμορφα…

Δες ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου!

 

 

Ιδανικό μακιγιάζ αν έχεις μπλε μάτια!

Τα χρώματα που σου πάνε είναι το πορτοκαλί, το φυσικό ανοιχτό καφέ, το χρυσαφί, το μπρονζέ, το βερυκοκί και το ροδακινί. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει απίστευτα με το μπλε των ματιών σου, οπότε οι αποχρώσεις που ταιριάζουν καταπληκτικά με τα μάτια σου.

Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις, είναι το μπλε και το πράσινο που μπορούν να “επισκιάσουν” το τόσο όμορφο φυσικό χρώμα των ματιών σου.

Extra tip: Μπορείς να τονίσεις την εξωτερική γωνία του ματιού με μια πιο σκουρόχρωμη σκιά για να δημιουργήσεις ένταση στο βλέμμα. Λίγη μάσκαρα είναι ιδανική για τέλειο βλέμμα.


 

 

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια!

Τα χρώματα που σου πάνε είναι το μωβ, το ροζ, το δαμασκηνί, το μελιτζανί, το ανοιχτό καφετί και το χρυσαφί πάνε πάρα πολύ στα μάτια σου. Τα χρώματα που πρέπει να αποφύγεις είναι κυρίως το ανοιχτό μπλε. Δεν δημιουργεί όμορφο αποτέλεσμα συνήθως.

Extra tip: Οι σκιές στις αποχρώσεις του μωβ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, ενώ με λίγη σκουρόχρωμη σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού μπορείς να δημιουργήσεις ένα όμορφο βραδινό look. Πρόσθεσε και λίγο eyeliner και είσαι έτοιμη για το βράδυ.


 

 

Υπέροχο μακιγιάζ για καστανά μάτια!

Είσαι από τις πιο τυχερές μιας και σου πάνε σχεδόν όλα τα χρώματα και οι αποχρώσεις τους. Οι ιδανικές αποχρώσεις για σένα είναι οι χρυσές και οι μπρονζέ. Τα χρώματα που καλύτερα να αποφύγεις είναι εκείνα που μοιάζουν στο χρώμα των ματιών σου.

Extra tip: Τόνισε το βλέμμα σου με λίγο μολύβι, eyeliner και μάσκαρα.