Υπηρεσίες Aισθητικής Προσώπου

Το πρόσωπό μας είναι το πιο σημαντικό μέρος του σώματός μας και πρέπει να το φροντίζουμε, καθώς αποτελεί τον καθρέπτη της προσωπικότητας και της ψυχής μας. Ένα λαμπερό, καθαρό δέρμα, μία άψογη επιδερμίδα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και το άγχος, κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο με το πέρασμα του χρόνου. Χάνει τη λάμψη του, τη φρεσκάδα του, αφυδατώνεται και μειώνεται η ελαστικότητά του. Χρειάζεται λοιπόν συνεχή φροντίδα και περιποίηση, όχι μόνο από εμάς τους ίδιους.

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU προσφέρουμε βαθύ καθαρισμό προσώπου που αποβάλλει τις τοξίνες και το σμήγμα από το δέρμα. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια και μάσκες, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, προκειμένου να γίνει βαθιά ενυδάτωση και τόνωση του προσώπου σας.

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την υγεία του προσώπου μας, έτσι θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγρασίας σ’ αυτό.

Στο κέντρο μας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και καλλυντικά για ενυδάτωση και επαναφορά της υγρασίας του δέρματος.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την ενυδάτωση και επαναφορά της υγρασίας του δέρματος, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και πιστοποιημένα καλλυντικά.

ypiresies prosopou

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU παρέχουμε την τεχνολογία της Μεσοθεραπείας προσώπου, που δίνει άμεσα αποτελέσματα στις ρυτίδες και στην υφή της επιδερμίδας, με ασφάλεια και σιγουριά. Πρόκειται για μη ενέσιμη θεραπεία.

Το μυστικό που κάνει τη μέθοδο αυτή να δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα, βρίσκεται στο τρόπο με τον οποίο διεισδύεται στο δέρμα ένα κοκτέιλ με βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποίο ανανεώνει το δέρμα. Με ένα μικροέμβολο επιτυγχάνεται η άμεση διείσδυση του κοκτέιλ διαδερμικά, μέσα στο δέρμα και στην καρδιά του προβλήματος.

Με την αυτήν τη μέθοδο, βασιζόμαστε στην ικανότητα που έχουν τα ίδια τα κύτταρα του δέρματός μας να επουλώνουν τις βλάβες τους, δίνοντάς τους την τροφή που τους χρειάζεται. Με το ειδικό κοκτέιλ από βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά που φτιάχνουμε, επιτυγχάνεται η αναστολή της διαδικασίας γήρανσης.

Μετά τη βιταμίνη εφαρμόζεται μάσκα προσώπου για να δημιουργήσουμε ένα φράγμα στο δέρμα, το οποίο θα συγκρατήσει και θα απορροφήσει όλες τις βιταμίνες.

Τα οφέλη αυτής της μεθόδου είναι:

 • Πιο φωτεινή επιδερμίδα
 • Εξαφάνιση των λεπτών γραμμών
 • Σβήσιμο των βαθιών ρυτίδων
 • Αντιμετώπιση των σημαδιών αφυδάτωσης
 • Βελτίωση της διαύγειας και του τόνου της επιδερμίδας
 • Ανασταλτική και προληπτική αντιγηραντική δράση
ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU σας εξασφαλίζουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και πιο συγκεκριμένα την απώλεια όγκου του δέρματος, την καταπολέμηση των ρυτίδων και την αντιμετώπιση κηλίδων, πανάδων, ρυτίδων και γενικότερα σημαδιών που αφήνει ο χρόνος στο δέρμα σας. Οι θεραπείες που εφαρμόζονται στο κέντρο μας είναι μη επεμβατικές και απόλυτα ασφαλείς.

Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα δερματολογικά υλικά αισθητικής προσώπου με μη παρεμβατικές μεθόδους για την ανάπλαση και αναδόμηση της επιδερμίδας, καθώς και για την αντιμετώπιση δερματικών βλαβών στο πρόσωπο και στο σώμα σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης που χρησιμοποιηθούμε ενεργοποιούν άμεσα τη διαδικασία του κολλαγόνου.

Το περίγραμμα και η σφριγηλότατα του προσώπου βελτιώνονται, το δέρμα αναδομείται και γίνεται πιο λαμπερό και νεανικό. Συγκεκριμένα έχουμε:

 • Γέμισμα ρυτίδων
 • Ανασχηματισμό του οβάλ
 • Σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Η θεραπεία επικεντρώνεται στο άνω πρόσωπο και στο κάτω μισό, επιτρέποντας οριστική εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος, καθώς επίσης και:

 • Ενυδάτωση του δέρματος
 • Αντιγήρανση και ανάπλαση του δέρματος
 • Επαναφορά όγκου του δέρματος
 • Ανανεωμένη - Νεανική λάμψη
 • Αυξημένο κολλαγόνο
 • Μειωμένο υπερχρωματισμό του δέρματος
 • Βελτιωμένη παραγωγή κυττάρων του δέρματος
 • Μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων
 
ypiresies prosopou

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης που χρησιμοποιηθούμε ενεργοποιούν άμεσα τη διαδικασία του κολλαγόνου.

Το περίγραμμα και η σφριγηλότατα του προσώπου βελτιώνονται, το δέρμα αναδομείται και γίνεται πιο λαμπερό και νεανικό. Συγκεκριμένα έχουμε:

 • Γέμισμα ρυτίδων
 • Ανασχηματισμό του οβάλ
 • Σύσφιξη προσώπου και λαιμού

Η θεραπεία επικεντρώνεται στο άνω πρόσωπο και στο κάτω μισό, επιτρέποντας οριστική εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος, καθώς επίσης και:

 • Ενυδάτωση του δέρματος
 • Αντιγήρανση και ανάπλαση του δέρματος
 • Επαναφορά όγκου του δέρματος
 • Ανανεωμένη - Νεανική λάμψη
 • Αυξημένο κολλαγόνο
 • Μειωμένο υπερχρωματισμό του δέρματος
 • Βελτιωμένη παραγωγή κυττάρων του δέρματος
 • Μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων
ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

ΣΥΣΦΙΞΗ

Για τη σύσφιξη του προσώπου σας, στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες θεραπείες, μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και πιστοποιημένα προϊόντα που θα σας χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα.

Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται στην αλλοίωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης του δέρματος, σε συνδυασμό με τη μυϊκή μάζα του δέρματος και την ατονία που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου.

Η εικόνα του χαλαρωμένου προσώπου εντοπίζεται κυρίως στη ρινοπαρειακή περιοχή, στο οβάλ του προσώπου και στο λαιμό.

Οι πιο σημαντικές αιτίες της πτωτικής πορείας του προσώπου είναι η σταδιακή απώλεια όγκου, η ανακατανομή του λίπους του προσώπου, αλλά και η χαλάρωση και ατροφία των μυών του προσώπου. Τα φαινόμενα αυτά γίνονται πιο έντονα με την εμφάνιση της εμμηνόπαυσης και τη μείωση της παραγωγής οιστρογόνων από τον οργανισμό.

Ανάλογα με τη φυσιολογία και τη γενετική προδιάθεση του καθενός, οι αλλαγές αυτές συμβαίνουν σε διαφορετική ηλικία.

Υπηρεσίες σύσφιξης προσώπου:

 • RF
 • 3D
 • Lifting με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα χωρίς νυστέρι
 • Fractional RF

ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU σας προτείνουμε θεραπείες υψηλού επιπέδου για την ανάπλαση του προσώπου σας.

Η ανάπλαση προσώπου στοχεύει στην επιτάχυνση της φυσικής επούλωσης του δέρματος και της παραγωγής νέου κολλαγόνου. Αποτέλεσμα της ανάπλασης είναι να αποκτήσετε ένα πιο λείο, σφιχτό και λαμπερό δέρμα.

Η γήρανση στο πρόσωπο μετά από κάποια ηλικία, εκδηλώνεται με χαλάρωση, ρυτίδες, λέπτυνση της επιδερμίδας εξ’ αιτίας της ατροφίας του κολλαγόνου, φωτογήρανση και δυσχρωμικές αλλοιώσεις. Εκτός από το πρόσωπο, τα χέρια, η περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ, αποτελούν περιοχές που μαρτυρούν την ηλικία μας.

Οι θεραπείες για την ανάπλαση του προσώπου αντιμετωπίζουν τα σημάδια που εμφανίζονται ή δημιουργούνται στο δέρμα σας. Οι ορμονικές διαταραχές, το στρες και η έντονη έκθεση στον ήλιο έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων και κηλίδων ενώ κάνουν το δέρμα τραχύ και θαμπό. Οι θεραπείες ανάπλασης του προσώπου και του ντεκολτέ συμβάλλουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και του χαρίζουν πιο νεανική όψη.

ypiresies prosopou
 

ANTI AGE EVE TREATMENTS

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU, σας προτείνουμε εξειδικευμένες θεραπείες ματιών με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο. Η κούραση του ανθρώπου όσο περνούν τα χρόνια, καθώς και οι εξωτερικές επιδράσεις, προκαλούν χαλάρωση στο δέρμα ενώ παράλληλα οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα κάνουν την εμφάνισή τους.

Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες, ώστε να προλάβουμε αλλά και να θεραπεύσουμε τα προβλήματα αυτής της περιοχής.

Στο κέντρο μας πραγματοποιούνται θεραπείες αντιγήρανσης και ενυδάτωσης, καθώς και μη ενέσιμο botox ματιών που μαλακώνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες, και παράλληλα περιποιείται την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας ως βάση την εφαρμογή μίας καθαρής αυτοφυούς μάσκας κολλαγόνου για τα μάτια. Οι θεραπείες αυτές βοηθούν στη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος της περιοχής.

Ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι τα μάτια μας είναι αναμφισβήτητα το πιο εκφραστικό μέσο που διαθέτουμε για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Για τις παραπάνω θεραπείες χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα προϊόντα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, για άμεσα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU εφαρμόζουμε τη τελευταία λέξη στην απολέπιση προσώπου, τη μέθοδο Hydrafacial (Υδροδερμοαπόξεσης) ή αλλιώς δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες του διαμαντιού, προσφέρουμε στο δέρμα μας λάμψη και ενυδάτωση. Η μέθοδος Υδροδερμοαπόξεσης είναι μια αναγνωρισμένη θεραπεία αμερικανικής προέλευσης, ιδιαίτερα αγαπημένη από τους celebrities, καθώς αναζωογονεί το δέρμα άμεσα, απαλύνοντας τις ρυτίδες χωρίς νυστέρι.

Η θεραπεία Υδροδερμοαπόξεσης προσφέρει καθαρισμό, απολέπιση προσώπου και ενυδάτωση στο δέρμα, αξιοποιώντας τη δράση που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ.

ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

Ειδικές κεφαλές με μικρά ρινίσματα διαμαντιού εφαρμόζουν πίεση και απομακρύνουν το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε peeling για απαλή απολέπιση που αφήνει τους πόρους καθαρούς, έτοιμους να απορροφήσουν τα ενυδατικά στοιχεία.

Στο τέλος τοποθετούμε serum υαλουρονικού οξέος και στη συνέχεια μάσκα για ενυδάτωση και λάμψη, τα οποία συσφίγγουν το δέρμα και αφήνουν νεανική - βελούδινη υφή στο δέρμα σας.

Είναι μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα στάδια:

 • Την απολέπιση προσώπου
 • Την ενυδάτωση δέρματος
 • Τη διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας (σπυράκια, στίγματα, ρυτίδες)
 • Την αναζωογόνηση προσώπου

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ

Οι θεραπείες ακμής που χρησιμοποιούμε στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU, βοηθούν στην αντιμετώπιση της ακμής και ρυθμίζουν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας. Το κέντρο μας βασίζεται σε θεραπείες με κατάλληλα θεραπευτικά προϊόντα δέρματος και προϊόντα με αντιφλεγμονώδη συστατικά, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση των βλαβών και την πρόληψη εμφάνισης νέων.

Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που προκαλεί αυξημένη παραγωγή σμήγματος και τοπική φλεγμονή, λόγω της ύπαρξης βακτηρίου της ακμής. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία αλλά σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζεται και μετά την ενηλικίωση.

Η ήπιας μορφής ακμή εμφανίζεται από λιγοστά κόκκινα στίγματα. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις τα στίγματα μπορεί να είναι εκατοντάδες και να καλύπτουν το πρόσωπο, το λαιμό, το στέρνο και την πλάτη.

Στο κέντρο μας προσφέρουμε μια σειρά θεραπειών για την αντιμετώπιση της ακμής που εξατομικεύονται για να προσφέρουν αποτελέσματα ορατά στην όψη και την υφή του δέρματος.

ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU γνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια άμεση και γρήγορη λύση για την αποτρίχωση. Αυτό οφείλεται στους διαφορετικούς τύπους δέρματος του κάθε ανθρώπου, αλλά και στα διαφορετικά σημεία που απαιτούν το κάθε ένα τη δική του προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους θεραπεία.

Πολλές φορές ακόμα και στο ίδιο άτομο, η τριχοφυΐα δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία του σώματος, οπότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει συνδυασμός των μεθόδων με λιγότερες ή περισσότερες συνεδρίες για το τέλειο αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό, στο κέντρο μας έχουμε επενδύσει σε μηχανήματα τεχνολογίας γύρω από την αποτρίχωση, όπως τα υπερσύγχρονα μηχανήματα Laser Alexandrite και Diode Laser, προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την περιοχή.

LASER ALEXANDRITE για μόνιμη αποτρίχωση σε συγκεκριμένα σημεία:

Το Laser Αλεξανδρίτη νέας γενιάς, θεωρείται η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης με laser. Στοχεύει σε μόνιμα αποτελέσματα σε συγκεκριμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή, ενώ προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

LASER DIODE για μόνιμη αποτρίχωση και το καλοκαίρι:

Το Dione Laser είναι αποτελεσματικότερο στις μελαχρινές επιδερμίδες, και επιτρέπει την αποτρίχωση ακόμα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, εξαλείφουμε τον πόνο και τον ερεθισμό στο δέρμα σας.

ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

TATTOO ΦΡΥΔΙΩΝ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU, χρησιμοποιούμε τη μέθοδο ημιμόνιμου σχήματος φρυδιών. Η μέθοδος αυτή είναι η πλέον ακριβής διαδικασία σχήματος και χρώματος φρυδιών για κάθε σχήμα προσώπου. Βελτιώνει το σχήμα των φρυδιών και ενισχύει το χρώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, δίνοντας πάντα μια ανοδική τάση ώστε να μην αλλοιώνονται ποτέ τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αυξάνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας. Έτσι σε κάθε περίπτωση λάθους σχήματος φρυδιών ή έλλειψης αυτών λόγω διαφόρων παραγόντων, γίνεται αποκατάσταση του σχήματος και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ικανοποιητικό με βάση την επιθυμία αλλά και τους κανόνες του σχήματος του προσώπου (συμμετρία, χαρακτηριστικά κλπ.).

Ωστόσο επειδή σε κανένα άτομο δεν είναι απόλυτα συμμετρικά τα φρύδια θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με τις προσδοκίες μας. Το σχήμα αρχικά γίνεται με μολύβι και κατόπιν με βάση αυτό το σχήμα ολοκληρώνεται με τη μέθοδο ημιμόνιμου tattoo για τέλειο αποτέλεσμα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Mesoestetic

Το κέντρο Αισθητικής μας αποτελείται από δυναμικά στελέχη με πολυετή πείρα, που επιδιώκουν να ενημερώνουν, να εκπαιδεύουν και να προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις και θεραπείες, πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία.

Στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής η BeautyMed αποτελεί τον αντιπρόσωπο της ισπανικής εταιρείας Mesoestetic® στην Ελλάδα. Η Mesoestetic® είναι αναγνωρισμένη, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Δερματολογίας, Κοσμητολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, που προσφέρει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για την περιποίηση και φροντίδα του δέρματος.

Οι θεραπείες είναι οι εξής:
 • ΝΕΑ σειρά x.prof
 • Η σειρά x.prof αποτελείται από ένα φάσμα δραστικών ουσιών σε αποστειρωμένες αμπούλες για το σχεδιασμό 100% των προγραμμάτων της θεραπείας.

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
 • • C.Prof 211 Photoaging Solution
  Cocktail Μεσοθεραπείας για φωτογήρανση
  • C.Prof 214 Mesopeptide Solution
  Cocktail Μεσοθεραπείας με πεπτίδια
  • C.Prof 211 Photoaging Solution
  Cocktail Μεσοθεραπείας για φωτογήρανση
  • C.Prof 214 Mesopeptide Solution
  Cocktail Μεσοθεραπείας με πεπτίδια

 • ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΚΜΗΣ
 • • Acnelan Pack – Acne Solution
  Η ακμή είναι μια χρόνια κατάσταση που προκαλείται από περίσσεια ανδρογόνων. Τα κλινικά χαρακτηριστικά της είναι πολύμορφα συμπτώματα του δέρματος με διαφορετικούς τύπους βλαβών, όπως φαγέσωρες, βλατίδες, φλύκταινες, οζίδια, ουλές και υπερχρώσεις.
  • Azelan
  Αναστέλλει τη διαδικασία πολλαπλασιαμού των μελανοκυττάρων. Ομαλοποιεί τη διαδικασία κερατινοποίησης

 • ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕΛΑΝΟΚΥΤΑΡΩΝ
 • • Melanostop Tran3x
  Αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδης δράση. Παράγοντας ρύθμισης της λιπαρότητας. • Azelan
  Αναστέλλει τη διαδικασία πολλαπλασιαμού των μελανοκυττάρων. Ομαλοποιεί τη διαδικασία κερατινοποίησης.

 • ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΗΛΙΔΩΝ
 • • Melan Tran3x Gel Cream
  Κρέμα gel αποχρωματισμού για καθημερινή χρήση, που δρα σταδιακά, μειώνοντας τις κηλίδες και αποτρέποντας την επανεμφάνισή τους
  • Melan Tran3x Concentrate
  Εντατικό serum αποχρωματισμού που αντιμετωπίζει τις σκούρες κηλίδες, αφαιρώντας τη μελανίνη που έχει σχηματιστεί και ρυθμίζοντας την υπερπαραγωγή χρωστικών ουσιών από την αρχή

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Στο κέντρο αισθητικής ELENA GIOTOPOULOU παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και αποτελέσματος, σε μανικιούρ και πεντικιούρ.

Τα περιποιημένα νύχια των χεριών και των ποδιών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της έκφρασης της αυτοπεποίθησής μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να διασφαλίζουμε τη σωστή και προσεγμένη εμφάνιση των άκρων μας, μιας και συντελούν στην ανάδειξη της προσωπικότητάς μας και στην καλή υγιεινή των νυχιών μας.

Με εμπειρία στην αισθητική άκρων, σύγχρονα εργαλεία και καλλυντικά υψηλής ποιότητας, οι εξειδικευμένοι αισθητικοί του κέντρου μας, αναλαμβάνουν την περιποίηση των άκρων σας.

Περιποίηση Άκρων

Περιλαμβάνει την πλήρη διαδικασία μανικιούρ - πεντικιούρ και θεραπεία με peeling, κρέμα, μάλαξη και μάσκα ενυδάτωσης.

Νύχια

Προμηθευόμαστε για εσάς τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα και σας παρέχουμε ποιοτικό αποτέλεσμα.

ypiresies prosopou
ypiresies prosopou

Περιποίηση Ποδιών

Από αρκετές γυναίκες το πεντικιούρ θεωρείται αναγκαίο μόνο κατά τους θερινούς μήνες. Ωστόσο είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα πόδια μας και το χειμώνα, κυρίως για λόγους υγιεινής μιας και φοράμε κλειστά παπούτσια. Ένα καλό πεντικιούρ συντελεί στην πρόληψη των ασθενειών στην υγεία των νυχιών και των άκρων.

Είναι απαραίτητο τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες να έχουν όμορφα και περιποιημένα άκρα.

 • Πεντικιούρ (κόψιμο, λιμάρισμα, ράσπα, ηλεκτρικός τροχός, ενυδατική κρέμα, απλό βάψιμο)
 • Πεντικιούρ Ημιμόνιμο (κόψιμο, λιμάρισμα, ράσπα, ηλεκτρικός τροχός, ενυδατική κρέμα, ημιμόνιμο βάψιμο)
 • Πεντικιούρ Spa (κόψιμο, λιμάρισμα, ράσπα, ηλεκτρικός τροχός, ενυδατική κρέμα, απλό βάψιμο, peeling, μάσκα ή παραφίνη)
 • Πεντικιούρ Θεραπευτικό (θεραπεία κάλων)
 • Φτέρνες (μόνο περιποίηση των φτερνών)
 • Θεραπεία Παραφίνης (peeling, παραφίνη, ενυδατική κρέμα)

Περιποίηση Χεριών

 • Μανικιούρ (κόψιμο, λιμάρισμα, πετσάκια, ενυδατική κρέμα, απλό βάψιμο)
 • Μανικιούρ Ημιμόνιμο (κόψιμο, λιμάρισμα, πετσάκια, ημιμόνιμο βάψιμο)
 • Ημιμόνιμο Βάψιμο Χέρια ή Πόδια (κόψιμο, λιμάρισμα, ημιμόνιμο βάψιμο)
 • Μανικιούρ Spa (κόψιμο, λιμάρισμα, πετσάκια, απλό βάψιμο, περιποίηση με τα νέα προϊόντα για spa)
 • Σχέδια – Nail Art (δημιουργία σχεδίου της επιλογής σας)
 • Τεχνητά Νύχια (Gel ή Ακρυλικό)
 • Τεχνητά Νύχια (ακρυλικό με επιμήκυνσης)
 • Συντήρηση (Gel ή Aκρυλικό)
 • Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών (Gel ή Ακρυλικό)
 • Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών (Gel ή Ακρυλικό)
 • Μανικιούρ Απλό
 • Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών (Gel ή Ακρυλικό) & Μανικιούρ Ημιμόνιμο
ypiresies prosopou
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού